Volg onderstaand stappenplan. Of bekijk onderstaande video

Stap 1: Log in op het klantenpaneel

Om emailadressen aan te passen moet je ingelogd zijn op het hostingpaneel. De makkelijkste manier om hier te komen is in te loggen op ons klantenpaneel.

Stap 2: Log in op het hostingpaneel

Vanuit het klantenpaneel kies je in het menu voor diensten > hostingaccounts. Hier kun je in het linkerrijtje het juiste hostingpakket selecteren. Klik vervolgens op de knop om door te gaan naar het hostingpaneel. Je wordt automatisch ingelogd.

Stap 3: Selecteer E-mail Accounts

In het overzicht vind je verschillende opties voor jouw webhostingpakket. Onder E-mail beheer vind je de optie E-mail accounts. Selecteer dit item.

Stap 4: Aanmaken accounts

Via de groene knop rechtsboven kun je een nieuw Emailaccount instellen. Er opent zich een pop-up waar je diverse gegevens kan ingeven. Kies een gebruikersnaam, wachtwoord en E-mail quota. Twijfel je over de waarde in te stellen bij E-mail quota? Selecteer dan onbeperkt (Vinkje aan de rechterkant). Dit betekent dat de mailbox gebruikt kan worden zolang er ruimte is op het gehele hostingaccount.

Standaard kun je per emailaccount 200 berichten per dag versturen. Heb jij meer nodig? Dan kun je een verzoek tot verhoging van dit limiet indienen, zodat wij deze kunnen verhogen.

Was dit artikel nuttig?

Laat een reactie achter